Sunday, 17 March 2013

IZ CITRUS COLLAGEN-MASHA


Harga pasaran : RM88.00
Harga promosi : RM75.00

Pasti ramai yang mengimpikan kulit yang lebih cerah dan lembut seluruh badan, wajah yang berseri serta bercahaya. Dengan terciptanya CITRUS COLLAGEN 100% Pencerah Kulit Ekstrak Citrus, kini anda mampu memiliki kulit cantik dan membuatkan rakan-rakan yang lain berasa cemburu dengan kualiti penampilan luaran anda.

CITRUS COLLAGEN 100% Pencerah Kulit ini akan merawat dari dalam dengan memberikan secukupnya keperluan kulit kita. Apa yang perlu kita lakukan adalah amalkan dengan consistant dan banyakkan minum air untuk detoxin. Selebihnya biar CITRUS COLLAGEN 100% Pencerah Kulit yang lakukan.


KANDUNGAN DALAM CITRUS COLLAGEN 100% Pencerah Kulit.

Orange extract
Oren merupakan sejenis antioksidan yang sangat baik. Ini kerana Vitamin C merupakan vitamin yang paling terkenal daripada buah oren. Vitamin C yang terkandung didalam buah oren bukan hanya bermanfaat kepada kesihatan, malah ianya juga baik untuk kecantikan kulit. Ini kerana Vitamin C dikenalpasti sebagai agen antioksidan yang sangat kuat.
 
Citrus Collagen Lemon extract
Buah lemon terasa masam dan berasid, tetapi ia mampu bertindak sebagai alat penampan kepada badan serta mengurangkan lebihan asid didalam perut. Lemon kaya dengan vitamin C yang diketahui umum mampu menguatkan sistem imun badan dan bertindak sebagai Anti- oksida dalam melindungi sel daripada rosak. Antiosida yang tinggi membasmikan radikal bebas yang selalu menyerang sel menyebabkan pigmentasi pada muka, kulit. Maka pengambilan lemon yang tinggi boleh mencerahkan dan memutihkan kulit.


Pomegranate extract
Pomegranate adalah sumber yang kaya dengan kandungan ‘phytochemical’ untuk kebaikan jantung dan salur darah yang sempurna. Ia bukan sahaja merendahkan tahap kolestrol, tetapi juga merendahkan tekanan darah dan mengurangkan tahap sesak nafas Kebenarannya adalah tahap kolestrol yang buruk boleh membawa risiko yang buruk pada kesihatan. Adalah sukar untuk mengekalkan tahap kolestrol dalam badan. Pomegranate membantu meningkatkan tahap kolestrol yang baik disamping menurunkan kolestrol. 


Pomegranate terbukti mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi. Ia membantu dalam anti-oksidasi, anti tumor, mempromosikan sel regenerasi dan memulihkan fungsi normal sel, menguatkan sistem imun, meningkatkan fungsi kardiovaskular, mengawal tekanan darah, menyahtoksin sisa-sisa buangan usus, anti inflamasi dan anti bacteria. Ia menggalakkan pembentukan kolagen dalam saluran darah, tendon, ligamen dan tulang. Penting dalam pemulihan luka, memperbaiki dan menjaga kesihatan kartilag, tulang dan gigi.

10g x 15 sachet

No comments:

Post a Comment